Hírek

Hírek, újdonságok a technológia világából, nem utolsó sorban CoreComm SI mindennapjaiból...

Bemutatjuk új irodánkat!

2021. 12. 20.

Az év elején elhagytuk piramis utcai otthonunkat, és a Bakonyművek területén található Solar Napelemgyártó üzemmel közös épületben költöztek össze veszprémi kollégáink!  


Új székhelyünk a napelemgyár épületének emeletén épült

Az új irodaháznak otthont adó épületben már 2016 óta üzemel napelemgyárunk, idén viszont arra is elérkezett az idő, hogy a napelemgyár emeletének felújításával egyben új székhelyünkké is váljon.
Időnként fontos a környezetváltozás – ezt mi is éreztük, ezért már egy ideje tervben volt, hogy elköltözünk a Piramis utcából, de fontos volt az is, hogy az új iroda maximálisan kielégítse az igényeket, így a tervezése, kialakítása természetesen hosszabb időt vett igénybe. 

Az irodatér megalkotásánál egy karakteres, energiával átjárt, de mégis megközelíthető, kellemes, kényelmes és emberi léptékű hely létrehozása volt a cél.

A több, kisebb szeparált iroda helyiség támogatja a cég munkafolyamatait, azonban a személyes irodákat harmonikusan ellensúlyozzák a nagyobb, egylégterű közösségi terek, melyek alakíthatóak, átrendezhetőek, rugalmasan változtathatóak annak megfelelően, hogy éppen milyen tevékenységhez veszik használatba.

A konyha-étkező, illetve a reprezentatív, vendégváró helyiség is ezt a célt szolgálják, mely kollegális projekt-egyeztetésre, illetve kötetlen beszélgetésre, napi feltöltődésre is lehetőséget ad.

A színek használatában a CoreComm SI márka egyik alapszíne, a narancssárga mellett a természetes, neutrális, letisztult fa és szürke kapott hangsúly.

Minden szempontból egy modern, támogató és inspiratív tér megalkotása volt a cél, melyet kollégáink hamar megszoktak és megszerettek. 
Az eredményre nagyon büszkék vagyunk, ezért a szélesebb közönségnek is szeretnénk megmutatni – így új székhelyünk versenyben van „Az Év Irodája” címért is! :) 

A közönségszavazás januárban kezdődik, s irodánkról még több fotót és információt, illetve a kivitelezésben résztvevő szolgáltatókat megtalálja a Az Év Irodája honlapján.

Tervezés / belsőépítészet: ININ Design
Fotó: Rajnai Gábor

 

Szechenyi 2020 - Befektetés a jövőbe

KOSÁR

FIZETENDŐ

Rendelés értéke

0 Ft