Rólunk

Megbízhatóság... ezek vagyunk mi. Megbízható áramellátás, megbízható berendezések, megbízható szolgáltatások az energiaellátás minden területén. Elsősorban azonban megbízható emberek vagyunk… mindig.

A jelen...

A vállalkozás szakismeretének, megbízhatóságának és rugalmasságának köszönheti dinamikus fejlődését. Míg a 2000-es évben bevételünk 80 % - át külföldi projectek adták ki, addig 2010-es évek elejére elértük, hogy bevételcsökkenés nélkül kizárólag a magyar piacra építve stabilizáljuk, ill. növeljük a cég árbevételét. Ma már mintegy 5.000 négyzetméteren termelünk, kivitelezünk és fejlesztünk 80 feletti dolgozói létszámmal.

Olyan ipari szegmensekben vagyunk egyedüli képviselők Magyarországon, mint a napelem gyártás, különböző építészeti anyagokba napelem integrálás (falazat, tető, térburkolat), valamint teljes kompetenciával rendelkezünk komplex energetikai rendszerek tervezéséhez és kivitelezéséhez.

Személyi állományunk szakmailag jól felkészült, lelkiismeretes, fiatalos, de tapasztalt - folyamatos képzésekkel biztosítjuk, hogy munkatársaink a legkorszerűbb technológiákat megismerjék és alkalmazzák munkájukban a biztos siker érdekében.

A jövő...

Hiszünk abban, hogy a biztonsági energiaellátás egy felelősségteljes külön szakma. Elhivatottságunk és szakmai hozzáértésünk, valamint üzleti kultúránk együttesen garantálja vevőink maximális elégedettségét, az adott feladatra a legmegfelelőbb rendszert és megoldást kínáljuk partnereinknek.

Célunk olyan energetikai vállalattá válni, amely meghatározó és megkerülhetetlen a régióban akkor, ha összetett energiaellátási igény merül fel bárhol a piacon.

Szechenyi 2020 - Befektetés a jövőbe

KOSÁR

FIZETENDŐ

Rendelés értéke

0 Ft