Napelemes rendszerek

Napelemes rendszerek tervezése, engedélyeztetése, kivitelezése és üzembe helyezése lakossági és vállalati szinten egyaránt.

Napelem panelek értékesítése

2018 óta értékesítjük saját márkás, monokristályos napelemeinket, melyekből mára már több, mint 60.000 darab termel energiát országszerte! Garantáljuk, hogy paneleink 25 év után is legalább 80%-os hatékonysággal üzemelnek.

Referenciánk között több ipari méretű napelempark, és lakossági naperőmű és megtalálható – ha Ön is kipróbálná, hogy milyen egy igazán zöld, és már rövid távon is megtérülő befektetés, keressen bátran elérhetőségeinken!

Napelemes rendszerek kivitelezése

Vállalatunk 2010 óta foglakozik napelemek, napelemes inverterek, valamint napelem tartószerkezetek forgalmazásával. Szolgáltatásunk magában foglalja a tervezést, az engedélyeztetést, a kivitelezést és a beüzemelést is, így Ön kulcsrakész berendezést vehet át.

Az optimális rendszer kiválasztása érdekében előzetesen megvizsgáljuk háztartása áramfogyasztási szokásait, illetve számításba vesszük jövőbeli igényeit is.

Fontos, hogy a rendszerek kialakítása után nem csak az üzembehelyezést, hanem a teljes körű, folyamatos karbantartást is vállaljuk, nem engedjük el megrendelőink kezét, hanem biztosítjuk a stabil, rendeltetésszerű működést. Tapasztalatunknak köszönhetően az elmúlt években több energiatárolással kombinált rendszert is építettünk innovatív technológiák alkalmazásával. Ez azt jelenti, hogy a hálózatra termelő rendszerek mellett a szigetüzemű, teljesen önálló, hálózatról lecsatlakozott rendszerek építésében is segítünk megrendelőinknek.

Fix és tapasztalt csapat áll a rendelkezésünkre, kollégáink már több mint 5 éve építenek rendszereket – így garantáljuk a szakszerű kivitelezést és az állandó minőséget.

KÉRJEN
AJÁNLATOT

Szechenyi 2020 - Befektetés a jövőbe

KOSÁR

FIZETENDŐ

Rendelés értéke

0 Ft