Kapcsolat

Címek, telefonszámok, illetve bővebben cégünk munkatársairól.

Hibabejelentés

Hibabejelentés

+36 30 760 17 00
szerviz@corecommsi.hu

Email

Email

info@corecommsi.hu

Telefonszám

Telefonszám

+36 88 560 378

Székhely, ügyvezetés

Székhely, ügyvezetés

CoreComm SI Kft.
H-8200 Veszprém
Lőpor körút 9.
Tel: +36 88 560 378
Fax: +36 88 560 379
info@corecommsi.hu

Szerviz, értékesítés

Szerviz, értékesítés

CoreComm SI Kft.
1164 Budapest
Vágás u. 38.
Tel/Fax: +36 1 370 1485
sales@corecommsi.hu
szerviz@corecommsi.hu

Kapcsolás és méréstechnika

Kapcsolás és méréstechnika

CoreComm SI Kft.
1164 Budapest
Vágás u. 38.
Tel/Fax: +36 1 370 1485
Mobil: +36 30 503 0172
banos.karoly@corecommsi.hu

Napelemes rendszerek

Napelemes rendszerek

CoreComm SI Kft.
H-8200 Veszprém
Lőpor körút 9.
Tel: +36 88 560 378
napelem@corecommsi.hu

Horváth Balázs

Horváth Balázs

ügyvezető

Amikor 1999-ben adódott a lehetőség, hogy önállóan, vállalkozóként néhány kisebb munkát elvégezzek az amerikai hadseregben, még nem gondoltam, hogy egyszer hazánk egyik vezető energetikai cégének lehetek ügyvezetője és egyben tulajdonosa.

Olyan vállalatot hoztunk létre, amely a személyes kapcsolatokra, belső értékekre épít. A nagy létszám ellenére még mindig mindenki egymásért dolgozik, és elsősorban azért, hogy munkánkkal mindenki elégedett legyen – partnereink és mi magunk is. Mindennapi feladataim közé tartozik a stratégiai döntések meghozatala és a cég gyors fejlődéséhez szükséges finanszírozás előteremtése, illetve fontosnak tartom a tökéletes munkakörülmények megtartását, biztosítását is.

Lesták György

Lesták György

értékesítési vezető

2002-ben szereztem villamosmérnöki diplomát a Budapesti Műszaki Főiskolán (Kandó).

A főiskola után, több villamosipari kereskedelemmel foglalkozó multinacionális cégnél is dolgoztam Sales és Sales Manager pozícióban, később pedig csatlakoztam az akkori idők egyik meghatározó villamosipari kivitelező vállalkozásához, mint Kereskedelmi Igazgató. Csaknem 10 éve vagyok a CoreComm SI Értékesítési Vezetője, és fontosnak tartom a szakmaiság megőrzését az értékesítési folyamatokban, hogy ismerjük és értsük azt, amit kínálunk. Feladatom az, hogy a partnereink a számukra lehető legjobb megoldásokat kapják a biztonsági energiaellátás területén.

Agócs János

Agócs János

műszaki vezető

Már egészen kis gyerek korom óta érdekelt az elektromosság – persze akkor még nem tudtam, hogy mi az.

Mindig az érdekelt, hogy mitől működik a távirányítós autó, hogyan képes körbefutni a kis villanyvonat a síneken, de az is előfordult, hogy kicsit később titokban szétszedtem a család egyetlen rádióját is, hogy megnézzem mi van benne, mitől szól....

Ennek megfelelően iskoláim és az eddigi pályafutásom is kizárólag az elektromossághoz kötődnek. Ez a „szerelem” múlhatatlan és mind a mai napig tart. Azon szerencsés emberek közé tartozom, akik munkája, hivatása egyben a hobbyjuk és lételemük is.

A szünetmentes- és tartalék-energia ellátással 32 éve foglalkozom, de a legbüszkébb arra vagyok, hogy e cég születésétől kezdődően én bábáskodhattam és tevékenykedhettem a műszaki feladatok ellátásában és mind a mai napig vezethetem- és irányíthatom a cég műszaki részlegét egy kiváló csapat segítségével.

Gősi Zoltán

Gősi Zoltán

napelemes értékesítés

2015 januárjában nagy változás történt az életemben. Több mint 25 év után munkahelyet váltottam és csatlakoztam a Barátom által felépített CoreComm SI csapathoz.

Mindig fontos volt számomra a jó munkakörnyezet és a megbízható munkatársak, itt mindent megtaláltam, amit valaha is gondolni mertem. Egész életemben fontos volt számomra a környezet védelme, ezért is jó volt csatlakozni ehhez a megújuló energiákkal foglalkozó szuper csapathoz. Jelenleg komplett napelemes rendszerek telepítésének előkészítésével, napelemek értékesítésével foglalkozom. Remélem munkámmal nem csak a környezet védelmét, hanem a CoreComm SI Kft. sikereit is tovább tudom segíteni. Jó munkakörnyezet, jó munkatársak, BIZTOS SIKER!

Talabér Henrietta

Talabér Henrietta

pénzügyi vezető

2019 elején csatlakoztam a CoreComm SI csapatához, miután a vezetés úgy döntött, hogy elérte a fejlődésének azt a pontját, ahol a gazdasági területtel kapcsolatos feladatokat nem külső szolgáltatóval, hanem saját apparátussal kívánja megoldani.

A könyvelés és adózás sokak számára elrettentő kihívásait próbáljuk kolléganőmmel megoldani, valamint megfelelő szakmai bázist biztosítani a vezetésnek a jövőre vonatkozó gazdasági döntések meghozatalához. Ezen feladatok elvégzéséhez nyújt példaértékű hátteret a munkatársak – egy kiváló közösség – szakmai hozzáértése, támogató segítsége, csapatmunkája.

Ági Pajor

Ági Pajor

irodavezető

I’m glad that life has offered me the opportunity to work for this company for 12 years now. Not only do I consider it an excellent place to work at, but I am also surrounded by an excellent staff, they are my second family. For me, this is a job that has a heart and a soul.

According to my title, I work as an office manager, but basically, we perform office management tasks together with my colleagues, let them be tenders, financial, labor, personnel and other administrative tasks.

Banos Károly

Banos Károly

mérnök üzletkötő

Hamarosan 10 éve már, hogy cégünk PCS-EE (Kapcsolás és méréstechnika) csapatának a tagja lehetek és bízom a következő 10 évben is.

Minden szempontból megtaláltam a helyem a CoreComm SI hajójában és hálás vagyok az életemnek, hogy stabil cégnél és kiváló emberekkel dolgozhatok együtt. Villamosmérnökként feladatom a kapcsolás- és méréstechnikai eszközök értékesítése és műszaki támogatása, valamint az értékesítést segítő marketing-tevékenység ellátása. Munkámat a cégen belül egy kvartett tagjaként végzem. Elsődlegesen szem előtt tartva a megbízhatóságot és a gyorsaságot, hogy évről-évre minél több elégedett ügyfelünk lehessen és a fejlődésünk töretlenül folytatódjon.

Szente Csaba

Szente Csaba

after sales üzletkötő

2017-ben csatlakoztam a CoreComm SI dinamikusan fejlődő, összetartó csapatához.

After sales üzletkötőként feladatom az elégedett vásárlói élmény megőrzése. A műszaki csapattal közösen folyamatos háttértámogatást biztosítunk az általunk forgalmazott berendezésekhez, legyen szó karbantartásról, javításról vagy bármilyen a használat során felmerülő kérdésről.

Helmeczi András

Helmeczi András

üzemvezető

Örülök, hogy ennél a cégnél dolgozhatom már lassan 3 éve. Az első naptól fogva kiváló munkatársak és hangulat vesz körül.

Véleményem szerint, egy nagyon jó közösségbe csöppentem, ahol mindenki profin végzi a munkáját és ha esetleg akadályba ütközünk akkor bárkihez lehet fordulni segítségért, támogatásért. Beosztásom szerint, a Solar napelemgyártó üzemünk vezetője vagyok, és nagyon élvezem minden ezzel járó kihívást. Legfőbb feladatom a kollégáimmal együttesen a gyártás szervezése és az ezzel járó feladatok menedzselése.

Szokolik Gergely

Szokolik Gergely

logisztikai vezető

Közel 14 éve csatlakoztam a csapathoz, amelyet akkor még nagyjából 6 fő alkotott. Hatalmas fejlődésen ment keresztül a cég, és ki tudja hol van még a vége ennek a folyamatnak.1

Legfőbb feladataim közé tartozik a beszerzés, illetve a logisztikai feladatok koordinálása, de természetesen minden téren számíthatnak rám kollégáim, akikre már második családomként tekintek. Bízom benne, hogy még hosszú éveken át részese lehetek a cég sikeres működésének!

Paksi Lajos

Paksi Lajos

informatikai vezető

2007-ben kezdtem dolgozni a CoreComm SI Kft.-nél, egy kooperatív képzés keretében informatikusként, amelyet közösen indított a Veszprémi Egyetemmel.

Az akkor még alig néhány fős csapat könnyen befogadott és sokat segített, rengeteget tanultam tőlük. Tudásom és tapasztalatom együtt növekedett a céggel, és az eltelt évek alatt informatikai vezető lettem. Elsődleges feladatom a cég informatikai eszközeinek és rendszerének üzemeltetése, karbantartása, illetve segítségnyújtás az ügyfeleknek az eladott berendezésekhez tartozó kommunikációs eszközök beállításában, használatában. Ezek mellett szívesen segítek a kollégáknak minden területen a felmerülő kihívások megoldásában, hogy évről-évre egyre több elégedett ügyfél válassza a CoreComm SI Kft. innovatív termékeit és megoldásait. Örülök, hogy egy ilyen kiváló csapat részese lehetek!

Kiss Zoltán A.

Kiss Zoltán A.

üzletágvezető

2006-ban, az akkori Veszprémi Egyetem Gazdaságtudományi Karának Vállalkozói Szakirányán szereztem műszaki menedzser diplomámat, és ugyanebben az évben helyezkedtem el a CoreComm SI Kft-nél, ahol kezdetben mindössze 6 kollégámmal dolgoztunk együtt.

A vállalkozás fejlődésének, növekedésének és fejlesztésének köszönhetően széles körű tapasztalatra tettem szert műszaki, gazdasági, és vezetői oldalon is, amit törekszem napról napra tökéletesíteni, gyarapítani. Az Energetikai Üzletág vezetését, azaz a projektek teljes körű gördülékeny lefolyását immár 10 éve felügyelem, de ez az összetett feladat sokkal nehezebb lenne, kollégáim elhivatottsága, szakértelme nélkül… Talán erre az elhivatottságra is magyarázatot ad az évek során bennem megfogalmazódott jelző: a „CoreComm” jóval több, mint egy munkahely…

Szechenyi 2020 - Befektetés a jövőbe

KOSÁR

FIZETENDŐ

Rendelés értéke

0 Ft