Hírek

Hírek, újdonságok a technológia világából, nem utolsó sorban CoreComm SI mindennapjaiból...

"Van még új a nap alatt!"

2021. 08. 05.

A hét tagú fejlesztő, mérnök csapat a napelemgyár gépeit, gyártósorait és gyakorlatilag teljes működését teszi "okosabbá" nap, mint nap - és közben azért egymás ugratására, egy-egy jó poénra is marad energiájuk, mert az általános vidám hangulat legalább annyira fontos, mint kutatás és fejlesztés... bemutatjuk a fiúkat! :) 

Bereczky György – Fejlesztési vezető
A Pannon egyetemen végeztem Mechatronikai mérnökként, majd ezt követően közel 10 évig egyedi célgéptervezéssel foglalkoztam, és 2020-ban csatlakozhattam a CoreComm családhoz. :)
Első mérnökként érkeztem a napelemgyárba, de immár egy hétfős mérnök csapattal dolgozhatom érdekesebbnél érdekesebb projekteken. 
Kihívásokkal és problémákkal az élet minden területén szembesül az ember, így a munkában és a magánéletben is egyaránt. De azt gondolom, hogy a célokért akkor érdemes és lehet igazán küzdeni, ha az embert barátok veszik körbe, és úgy érzem a CoreComm SI egy ilyen hely.

Koncz Róbert – Villamos fejlesztőmérnök
Annak idején a Pannon egyetemen végeztem, mint villamosmérnök és az azt követő időkben egyedi gyártósorok programozásával foglalkoztam. 
2020-ban Bereczky Gyuri csábított át a Corecomm SI-hoz, ahol azonnal megtaláltam a helyem a csapatban. :) 

Vasáros Mátyás – Mechatronikai fejlesztőmérnök
Egy évvel ezelőtt nyári gyakorlatra érkeztem a Pannon Egyetemről a CoreComm SI-hoz, ahol egy dinamikus és családias környezetben találtam magam, és hasznosnak érezhettem minden itt töltött napot. Azóta már főállásban vagyok jelen a cég mindennapjaiban egy remek csapat részeként, és kollégáim segítségével folyamatosan fejlődhetek szakmám minden területén.


Csurgay Ádám – Gépész fejlesztőmérnök
2020 novemberében csatlakoztam a cég fejlesztési csoportjához fejlesztő gépészmérnökként. 
Bár nem telt el sok idő azóta, de úgy érzem, hogy ezalatt a néhány hónap alatt is sikerült a kollégáimmal jó kapcsolatot kialakítani. Jó érzés úgy bejárni dolgozni, hogy nem csak az irodán belül, hanem az egész cégnél nagyon családias és közvetlen a hangulat, mindenki nagyon segítőkész. Szeretem a munkám, mert változatos, tele van érdekes kihívásokkal, ráadásul olyan emberekkel vagyok körülvéve, akiktől rengeteget tanulhatok.

Enyingi Donát – Gépész fejlesztőmérnök
Jelenleg én vagyok a legújabb csapattag, és a gépészmérnökök táborát erősítem. Korábban additív gyártástechnológiákkal (ipari 3D nyomtatással) foglalkoztam, majd áttértem a célgépgyártás területére. Remélem, hogy az eddig szerzett tapasztalatom nagyban fogja segíteni a fejlesztői munkát.
Kiváló légkör és munkakörnyezet várt itt rám, a kollégák nagyon segítőkészek és az alaphangulat mindig pozitív. :)
Külön örömet okoz, hogy a cég által fejlesztett és gyártott termékek hozzásegítenek a fenntarthatósághoz, ezzel még értékesebbnek érzem a munkánkat.

Papp Ádám – Gépész fejlesztőmérnök
A CoreComm SI csapatához idén januárban csatlakoztam gépész fejlesztőmérnökként.
Örülök, hogy egy olyan termék előállításához járulhatok hozzá, amely megújuló energiaforráson alapszik, ezzel támogatva egy zöldebb jövőt. 
Külön öröm számomra, hogy viszonylag a gyártás elején kerültem ide, így nyomon követhetem a gyár fejlődését.
Minden nap örömmel jövök be a munkahelyemre, hiszen a változatos feladataim mellett olyan segítőkész kollégák vesznek körül, akiktől mindig tanulhatok valami újat.

Schliszka Márton – Villamos fejlesztőmérnök
A Kandón végeztem, mint erősáramú villamosmérnök, és korábban Siemens hajtásrendeszerek tesztelésével, és egyedi tesztberendezések tervezésével – beüzemelésével – életben tartásával foglalkoztam.
A CoreComm SI-hoz 2020 novemberében kerültem, és az elmúlt rövid idő ellenére is úgy érzem, sikerült részévé válni egy családias, közvetlen és segítőkész csapatnak, akik nap mint nap bebizonyítják, van még új a nap alatt!

A csapat munkájának eredményeiről, megújuló energiával foglalkozó üzletágunk mindennapjaról Facebook és LinkedIn oldalainkon rendszeresen olvashat! 

Szechenyi 2020 - Befektetés a jövőbe

KOSÁR

FIZETENDŐ

Rendelés értéke

0 Ft