Hírek

Hírek, újdonságok a technológia világából, nem utolsó sorban CoreComm SI mindennapjaiból...

Termékválasztó segédlet a CoreComm Trade-től

2023. 11. 29.

Az energiahatékonyság alapja a kapcsolás- és méréstechnika, mely a mérés során gyűjtött adatokkal több fronton is segíthet korszerűsíteni, fejleszteni egy vállalat működését.

A CoreComm cégcsoport kapcsolás és méréstechnikai eszközök értékesítésével foglalkozó tagja, a CoreComm Trade csapata szakértelmével minden esetben segíti ügyfeleit a legmegfelelőbb termék kiválasztásában, s hogy a választás még egyszerűbb legyen, egy kiválasztási segédletet is összeállítottak.

A CoreComm Trade által forgalmazott Socomec kapcsolástechnikai eszközeinek zászlóshajója a Sirco M készülékcsalád, mely szakaszolókapcsolókat és átkapcsolókat kínál 16-125A között.
A kiválasztási segédlet használatával nem csak gyorsan, de hiba nélkül és teljes körűen választhatóak ki legmegfelelőbb Sirco M kapcsolóhoz szükséges kiegészítők: legyen az akár kivezetett hajtás, kapocstakaró, vagy segédérintkező.

A kiválasztási segédlet ide kattintva érhető el.

További kérdések esetén a CoreComm Trade üzletkötői örömmel állnak rendelkezésre! 

Banos Károly: banos.karoly@corecommsi.hu

Doma Imre: doma.imre@corecommsi.hu

Fontos: a CoreComm Trade által forgalmazott termékek lakossági felhasználásban nem elérhetőek, cégek, vállalkozások számára értékesítünk.

Szechenyi 2020 - Befektetés a jövőbe

KOSÁR

FIZETENDŐ

Rendelés értéke

0 Ft