Hírek

Hírek, újdonságok a technológia világából, nem utolsó sorban CoreComm SI mindennapjaiból...

Siker volt CoreComm Balaton Solar Boat Challenge!

2023. 08. 28.

Augusztus 24-26 került megrendezésre a CoreComm Balaton Solar Boat Challenge, mely a rangos nemzetközi szolárhajós világkupa sorozat magyarországi állomása volt a Pannon Egyetem szervezésében. 

A nyár legforróbb hetén nem csak a nemzetközi csapatok saját fejlesztésű hajóinak összecsapását nézhették meg a kilátógatók, hanem izgalmas kísérőprogramok keretében kerekasztal beszélgetéseket hallgatthattak, illetve a rendezők, közreműködők saját standjaikon is izgalmas bemutatókkal, színes programokkal várták az érdeklődőket.

Our colleagues, Zsofia Zavodi-Fodor, Strategic Leader and Matyas Vasaros, Mechanical Development Engineer at a roundtable discussion

A CoreComm SI saját építésű, napelemes működtetésű házikójában például a napelemgyártás folyamatairól kaphattak teljes képet a látogatók, de innovatív, saját fejlesztésű termékeinket is bemutattuk. Nagy népszerűségnek örvendett többek között a napelemes térkövek, melyek semmilyen kábelezést nem igényelnek, és beépített tároló kapacitás, illetve az árnyékkapcsoló segítségével szürkülettől egészen reggelig világítanak. :) 

A fókusz azonban természetesen a hajókon és a versenyzőkön volt, s ezúton is óriási büszkeséggel gratulálunk a Pannon Egyetem Solar Boat Team csapatának, hiszen a sokéves fejlesztőmunkát rendkívül sikeres versenyzéssek koronázták meg. Köszönjük, hogy a részesei lehettünk ennek a nagyszerű projektnek, s a Pannon Egyetem szervezésében megvalósult nívós eseménynek! 

Fotó: Pesthy Márton 

Szechenyi 2020 - Befektetés a jövőbe

KOSÁR

FIZETENDŐ

Rendelés értéke

0 Ft