Hírek

Hírek, újdonságok a technológia világából, nem utolsó sorban CoreComm SI mindennapjaiból...

Minőség Klub ülés a CoreComm SI-nél

2024. 02. 15.

A Veszprém Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara február 14-én szakmai látogatást szervezett a Minőség Klub tagjai számára - az eseménynek ez alkalommal a CoreComm SI Kft. adott otthont.

A Minőség Klub 2006-ban alakult vállalkozások, vállalatok és intézmények összefogásával, alapvető célul kitűzve az egymástól való tanulást, a legjobb gyakorlatok és a tapasztalatok továbbadásával, lehetőséget teremtve az egymás közötti kapcsolatépítése, illetve hosszú távú üzleti kapcsolatok kialakítása.

Az ülés Blumenschein Mária klubelnök rövid köszöntőjével kezdődött, amelyet követett Sámpár Zoltán, a CoreComm SI ügyvezetőjének előadása a vállalat történetéről, profiljáról és filozófiájáról. 

Mizsei Edit  minőségügyi és EHS vezető szakmai előadásában bemutatta, hogy a vállalkozás életében az elmúlt szűk egy évben milyen rendszer- és folyamatszintű változások következtek be, amelyek eredményeképpen a termelési selejtarányt kevesebb, mint egy százalék alá tudták szorítani.

Az előadásokat követően üzemlátogatáson vettek részt a minőségügyi szakemberek Helmeczi András üzemvezető kíséretében: lehetőség adódott a termékek megismerésére, illetve a gyártási folyamatok és a gyártási technológiába való betekintésre. Az ülés kötetlen networkinggel zárult.

Köszönjük a részvételt, örülünk, hogy ezúttal veszprémi irodánk szolgálhatott az esemény helyszínéül. 

Forrás: veszpremikamara.hu

Szechenyi 2020 - Befektetés a jövőbe

KOSÁR

FIZETENDŐ

Rendelés értéke

0 Ft