Hírek

Hírek, újdonságok a technológia világából, nem utolsó sorban CoreComm SI mindennapjaiból...

Izgalmas projektben vettünk részt partnerként

2022. 11. 08.

Az EDUCEO (Exploration of Regional Industry and Economy at Schools) nevű projekt alapvető célja a munkakeresés miatti elvándorlás csökkentése azáltal, hogy a felnövő generációk megismerik a régióban jelen lévő cégek működését, termékeit, szolgáltatásait, s ezáltal közvetve az adott szektor által nyújtott munka és karrierlehetőségeket is. 

Mi is szeretnénk vonzóvá tenni a régiót, mikrokörnyezetünket, hogy a fiatalok ne az esetleges elvándorláson, hanem az itt, helyben kínált lehetőségek kiaknázásán gondolkodjanak. 
A térség egyetlen, s Közép-Európa legnagyobb napelemgyártó üzemeként fontosnak tartottunk, hogy részt vegyünk a projektben, s már a legfiatalabbakkal is megismertessük a megújuló energia területének számtalan érdekességét és még felfedezésre váró újdonságait, megoldandó kihívásait. Ez remélhetőleg rájuk vár majd... :)


A projekt során az általános iskolások a gyakorlatban is megismerhették a régió gazdasági szervezeteinek, vállalatainak működését, is mi is nagy örömmel láttuk vendégül a negyedik osztályos diákokat. Nem csak ők, de mi is hihetetlenül élveztük az együtt töltött időt, és reményeink szerint viszontlátjuk még őket később - akár már pályakezdőként is a CoreComm SI-nél! 


Fotó: Pannon Egyetem/ Szabó László, illetve CoreComm SI saját

Szechenyi 2020 - Befektetés a jövőbe

KOSÁR

FIZETENDŐ

Rendelés értéke

0 Ft