Hírek

Hírek, újdonságok a technológia világából, nem utolsó sorban CoreComm SI mindennapjaiból...

Ha nincs azonnal megoldás, biztos, hogy hamarosan talál!

2021. 10. 24.

Kollégáinkat bemutató rovatunk ezúttal Paksi Lajost, "Lalit", a CoreComm SI informatikai vezetőjét szemelte ki magának.

Lali szinte a kezdetektől, 2007 óta velünk van, és bizton állíthatjuk: nincs olyan információs technológiai kihívás, amit ne bíznánk rá vakon, tudva, hogy az belátható időn belül, akár rögtön meg is fog oldódni. Lali gyakorlatilag mindent tud és mindenben tud segíteni - s ha mégsem, akkor minden erejével igyekszik megoldást találni.

Természetesen többször előfordul, hogy egy eszköz nem működik a cégnél, ilyenkor elég, ha csak közelébe megy, s a problémás gép, nyomtató (bármi) hirtelen működésbe lép. A jól megszokott válasza a történésekre mindig csak annyi: "Magic" Nekünk pedig ez bőven elég. :) 

Rengeteget tudnánk még mesélni róla, de szinte biztosan zavarba jönne a sok dicsérettől, ezért inkább meséljen ő maga...

Paksi Lajos, informatikai vezető
2007-ben kezdtem dolgozni a CoreComm SI Kft.-nél informatikusként egy kooperatív képzés
keretében, amelyet közösen indított a Veszprémi (ma már Pannon) Egyetemmel. Az akkor még alig néhány fős csapat könnyen befogadott és sokat segített, rengeteget tanultam tőlük.
Tudásom és tapasztalatom együtt növekedett a céggel, s az eltelt évek alatt informatikai vezető lettem.
Elsődleges feladatom a cég informatikai eszközeinek és rendszerének üzemeltetése, karbantartása, illetve segítségnyújtás az ügyfeleknek az eladott berendezésekhez tartozó kommunikációs eszközök beállításában, használatában.

Ezek mellett szívesen segítek a kollégáknak minden területen a felmerülő kihívások megoldásában, hogy évről-évre egyre több elégedett ügyfél válassza a CoreComm SI innovatív termékeit és megoldásait. Örülök, hogy egy ilyen kiváló csapat részese lehetek!


Talán egy Micimackóból származó mondás foglalná a legjobban össze vállalatunk érzéseit, gondolatait Laliról: „Ha Te nem volnál, mind szegényebbek lennénk.” 

Szechenyi 2020 - Befektetés a jövőbe

KOSÁR

FIZETENDŐ

Rendelés értéke

0 Ft