Hírek

Hírek, újdonságok a technológia világából, nem utolsó sorban CoreComm SI mindennapjaiból...

CoreComm SI napelemek a Pannon Egyetem hajóján!

2023. 04. 16.

Nem is kérdés, hogy melyik hajónak fogunk szurkolni a Balaton Solar Boat Challenge versenyén idén nyáron... :)

A Pannon Egyetem kezdeményezésére Balatonalmádiban sorra kerülő versenyen az egyetem saját építésű és fejlesztésű hajóval indul, amely 100%-ban elektromos hajtású lesz a cégünk által biztosított, hajótestre épített napelemeknek -is- köszönhetően. 

Már a kezdetekkor bekapcsolódtunk a projektbe, és egészen a fejlesztés végéig együtt dolgozunk majd a Pannon Solar Team csapatával. Az egyetemmel való szoros kapcsolatunk mellett természetesen a versenyszellem is hajt minket, nagyon szeretnénk, hogy a CoreComm SI napelemek által hajtott hajó sikeresen, minél előkelőbb pozícióban haladjon majd át a célvonalon az augusztus 22-27. között rendezett versenyen.

A nemzetközi elektromos hajtású hajóverseny névadó szponzoraként izgalmas látni, hogy Magyarország is besorakozik rendezőként Hollandia, Németország, Madeira és Monaco mellé. A versenyrozat egyik fő törekvése a fenntarthatóságra való nevelés, a felelős környezettudatos szemléletmód népszerűsítése, mely -talán már mondanunk sem kell- nagyon fontos számunkra.


Fotó: CoreComm SI / Nagy Lajos - veol

Szechenyi 2020 - Befektetés a jövőbe

KOSÁR

FIZETENDŐ

Rendelés értéke

0 Ft