Hírek

Hírek, újdonságok a technológia világából, nem utolsó sorban CoreComm SI mindennapjaiból...

CoreComm Balaton Solar Boat Challenge Balatonalmádiban!

2023. 07. 10.

Augusztus 22-27. között rendezik Balatonalmádiban a CoreComm Balaton Solar Boat Challenge - nemzetközi szolár hajós versenyt, melyen cégünk főtámogatóként vesz részt.

Az esemény a Pannon Egyetem, Veszprém 2023 – Európa Kulturális Fővárosa program, a Magyar Vitorlás Szövetség, valamint Balatonalmádi Önkormányzatának összefogásaként valósul meg. 

Magyarország most elsőször ad otthont a rangos világkupa sorozat futamának, melynek célja a fenntarthatóságra való nevelés, a felelős környezettudatos szemléletmód és az azonnali cselekvés megvalósításának bemutatása a jövő nemzedékének, valamint a különböző tudományterületek összefogásával elérhető gazdasági és társadalmi fejlődés szemléltetése az érdeklődők számára. 

A versenyen a Pannon Egyetem saját építésű hajóval indul, melyhez a napelemeket a CoreComm SI biztosította, illetve a projekt kivitelezésében is teljes egészében részt vett részt cégünk.

A rendezvényre természetesen mi is készülünk, ahol saját standunkon mutatjuk be a napelemgyártás folyamatait, valamint saját innovatív termékeinket és komptenciáinkkat. Az eseményre természetesen partnereinket, illetve minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk augusztus 22-27 között!

Szechenyi 2020 - Befektetés a jövőbe

KOSÁR

FIZETENDŐ

Rendelés értéke

0 Ft