Hírek

Hírek, újdonságok a technológia világából, nem utolsó sorban CoreComm SI mindennapjaiból...

Bemutatkoznak budapesti kollégáink!

2021. 09. 01.

Munkatársaink bemutatását ezúttal budapesti kollégáinkkal folytatjuk. 
A Socomec kapcsolás-és méréstechnikai eszközeinek forgalmazására specializálódott csapatunk is megírta rövidnek egyáltalán nem mondható történetét, hiszen legnagyobb örömünkre többen is már hosszú évek óta a CoreComm SI családias csapatának tagjai. :) 
 

Banos Károly – mérnök üzletkötő

Kandós villamosmérnökként multiknál dolgoztam korábban, majd 2011-ben Gyuri (hál’ Isten máig kollégák vagyunk - egyébként Lesták Györgyről van szó - a szerk.:) ) feltette a kérdést: „Volna kedved a Socomec kisfesz cuccait eladni?”. 
Hát, ekkor kezdődött a munkám, és válhattam egy máig töretlenül fejlődő üzletág tagjává a CoreComm-nál. 

Nehéz egy évtizednyi élményt, motivációt, eredményt, elégedettséget, változást és körülményt pár mondatba sűríteni, szóval egyszerű maradok: szeretem a munkahelyemet, szőröstől-bőröstől. A családias légkör, az emberség, a segítőkészség szavak jutnak először az eszembe, de sorolhatnám a pozitív jelzőket végeláthatatlanul. 

Problémák? Persze. Azok is vannak. Fel is használjuk őket a fejlődésre és megyünk tovább a megszokottan stabil, kiszámítható és egyenes úton. Örömmel tölt el, hogy hasznos tagja lehetek ennek a Családnak és számítanak rám a kollégáim.
A magánélet pedig? Leginkább a két lányomat jelenti (még ha külön is élek tőlük), a páromat, és több, évtizedek óta tartó baráti kapcsolatot. Család, sportok, peca, zene, utazás… felváltva… 

A következő bemutatkozás Szilvié, akitől külföldre költözése okán búcsúznunk kellett, de nagyon hálásak vagyunk azért a 12 évért, amit velünk töltött, s külön köszönjük, hogy az utánpótlásáról is gondoskodott... a következőkben erről is olvashattok :) Illetve Szilvi is megírta gondolatait a CoreComm SI-val kapcsolatban. Ezt is köszönjük! 
 

Vermes Szilvia – irodavezető

12 év... CoreComm SI... Az életem meghatározó része volt, csakis pozitív értelemben! 
Ezen idő alatt, szinte észrevétlenül, a gyerekeim 6 éves óvodásból nagykorúak lettek... Most számomra lezárul ez a szép korszak, és "átadom a stafétabot" Geninek, aki ugyanilyen lelkesen fogja továbbvinni a munkám, legalább ennyi ideig! 

Ha bármikor megkérdezték tőlem, hogy szeretek-e a CoreComm SI-nél dolgozni, mindig azt mondtam: ha kiosztanák az "Év munkahelye” díjat, minden évben a CoreComm SI kapná meg! Köszönöm Nektek ezt a 12 évet!

Szilvi, mi is köszönünk Neked mindent, és további sok sikert kívánunk! :)



Morvai Genovéva – irodavezető

Szilvi évek óta nagyon jó barátnőm, s ebből adódóan rengeteget mesélt a munkájáról, a kollégáiról. Mindig pozitívan beszélt a munkatársairól és tudtam, hogy teljes mértékben elégedett mindennel. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy az elmúlt 12 évet a CoreComm SI-nál töltötte.
Amikor felmerült, hogy a külföldre költözése miatt esetleg én venném át a munkáját, egy már-már általam ismerősnek tűnő kollektívát láttam magam előtt, s az eddig eltelt rövid idő, amióta itt dolgozom, csak megerősített abban, amiket hallottam. 

Úgy érzem, mintha évek óta ismerném a csapatot - mert igen, ők egy csapatot alkotnak, ahol mindenkinek meg van a maga feladata, senkit nem kell noszogatni, hogy végezze a dolgát, s szívesen járnak be. Azt gondolom, jól fogadták az érkezésem, mindenben segítenek, tanítanak, hogy én is a kiválóan működő Csapat tagja legyek. 
Hálás vagyok, hogy CoreComm-os lettem!

Mi is örülünk, hogy itt vagy, üdv a Csapatban, Geni!

Doma Imre - belső értékesítő

Apa, férj, kolléga, szabadságharcos és megoldó ember, örök elégedetlen.
Vezető beosztásban dolgozom (gépjármű vezető). Négy nyelven beszélek folyékonyan (ironikusan, szarkasztikusan, cinikusan és kétértelműen). 2018-ban csatlakoztam az akkor még két fős csapathoz, s nem volt ismeretlen a környezet, hiszen előtte, mint vásárló sokat jártam ide. Nagyon tetszett a légkör, így amikor kollégát kerestek, kaptam az alkalmon. 

Három éve koptatom az asztalom és a cég járműveit, s egyelőre nem is tervezek változtatni ezen. Egyébként kevésbé releváns információként villamosenergia-ipari technikusként végeztem és azóta is ezzel a szerény tudással tengetem életem.
Nem bírom a rivaldafényt, „kérem kapcsojjjaki”.



Kiss Gábor Attila - mérnök üzletkötő

Az Óbudai Egyetemen végeztem Okleveles Mechatronikai mérnökként. A mesterfokozat megszerzése mellett már mérnök üzletkötőként tevékenykedtem épületautomatizálási területen, majd 2019-ben csatlakoztam a CoreComm SI kisfeszültségű termékeket forgalmazó csapatához. A csapat tagjaként feladatom a Socomec méréstechnikai megoldásainak értékesítése. 
Már az első perctől fogva láttam, hogy a Socomec által fejlesztett és gyártott termékek innovatívak és elősegítik egy hatékonyabb és zöldebb energiafelhasználású ipari szegmens kialakulását Magyarországon.

A kiváló irodai légkör mellet hatékonyan tudunk együtt dolgozni a csapat többi tagjával annak érdekében, hogy precízen és megfelelő ügyfél-elégedettséget tartva tudjuk kiszolgálni partnereinket a mindennapokban.
Szeretem a munkám, mert amellett, hogy egy remek hangulatú csapat részese lehetek, sok új, a szakmájában kiváló embert ismerhetek meg és velük együtt dolgozhatok a projektjeimen és fejleszthetem szakmai tudásom nap, mint nap.
 

Szechenyi 2020 - Befektetés a jövőbe

KOSÁR

FIZETENDŐ

Rendelés értéke

0 Ft