Hírek

Hírek, újdonságok a technológia világából, nem utolsó sorban CoreComm SI mindennapjaiból...

Bemutatkozik a CoreComm Energy ügyvezetője

2023. 03. 05.

Kicsit hosszabb idő után újra egy kollégánk bemutatásával jelentkezünk. 
Ezúttal Kiss Zoltán Andrást néztük ki magunknak, akit mindenki csak PC, azaz Píszí-ként ismer (és szeret :) ) az irodában.
PC az idén januártól már CoreComm Energy néven, külön cégként működő energetikai ágazatunk ügyvezetőjeként dolgozik, immáron 17 éve velünk.

A megszokott, magas színvonalra nem csak kiváló csapatunk, hanem az ő, mindig maximális minőségre törekvő személye az egyik legerősebb garancia. Íme az ő bemutatkozása!

Kiss Zoltán András - ügyvezető, CoreComm Energy Kft.

2006-ban, az akkori Veszprémi Egyetem Gazdaságtudományi Karának Vállalkozói Szakirányán szereztem műszaki menedzser diplomámat, és ugyanebben az évben helyezkedtem el a CoreComm SI Kft-nél, ahol kezdetben mindössze 6 kollégámmal dolgoztunk együtt nap mint nap. Feladataim a kezdetek kezdetén a „mindent” és az „is” volt.

A vállalkozás fejlődésének, növekedésének és fejlesztésének köszönhetően széles körű tapasztalatra tettem szert műszaki, gazdasági, és vezetői oldalon is, amit törekszem napról napra tökéletesíteni, gyarapítani, s persze tudom, hogy sohasem lesz vége… 
Az Energetikai Üzletág (tartalékenergia ellátás) vezetését, azaz a projektek és az üzletágat érintő folyamatok gördülékeny és optimalizált lefolyását immár 2009 óta felügyelem, melyet 2023. januárjától -tulajdonosi döntés értelmében - egy önálló vállalkozás, CoreComm Energy Kft. ügyvezetőjeként folytatok tovább. Természetesen ezen összetett feladat sokkal, de sokkal nehezebb lenne, kollégáim lojalitása, elhivatottsága és támogatása nélkül... 

Ezen új szerepkörre egy újabb kihívásként, erőpróbaként tekintek, melynek fókuszában továbbra is elégedett Partnereink állnak!

A munkán kívül a szabadidőm  természetesen a családé, illetve az életemtől elválaszthatatlan sporté!

Szechenyi 2020 - Befektetés a jövőbe

KOSÁR

FIZETENDŐ

Rendelés értéke

0 Ft