Hírek

Hírek, újdonságok a technológia világából, nem utolsó sorban CoreComm SI mindennapjaiból...

20 évesek lettünk!

2021. 08. 16.

A 2001-es alapítás óta sok minden történt velünk, újabb üzletágakat alakítottunk ki, egyre nagyobb helyekre költöztünk, s időközben mindig többen lettünk. :) 

2001-ben 6-an kezdtünk, mára pedig már több, mint 80-an dolgozhatunk együtt Veszprémben és Budapesten.  A családias légkör nem változott, arra pedig kifejezetten büszkék vagyunk, hogy több kollégánk már egészen a kezdetektől velünk van. 

Alább, jelentősebb mérföldköveinket kiemelve részletesebben olvashat arról, hogy mi történt velünk az évek során, ide kattintva pedig egy idővonalon foglaltuk össze a múltat, s feltüntettük jelentős projektjeinket, referenciáinkat is.
Őszintén bevalljuk, hogy utóbbi témában nehéz volt választani, hiszen számos izgalmas, fontos megbízást kaptunk az évek során, melyekre mind büszkék vagyunk, s melyekről a Referencia menüpont alatt részletesebben is tájékozódhat!
 

2001
Ügyvezetőnk, Horváth Balázs ebben az évben indítja útjára Magyarországon az eredetileg Amerikában alapított CoreComm SI-t. Kezdetekben kisebb IT és telekommunikációs megbízásokkal foglalkozunk, s feladataink közé tartozik a boszniai IFOR, később SFOR teljes energetikai hálózatának megtervezése, kiépítése és üzemeltetése (dízelmotoros generátorok, szünetmentes tápegységek).
CoreComm SI létszám: 6


2004
A CoreComm SI a #Socomec UPS hivatalos, s ezzel együtt kizárólagos magyarországi partnerévé válik. A Socomec magas minőségű és technikai paraméterű berendezéseinek köszönhetően energiaellátással foglalkozó üzletágunk is szintet lép. 
Ebben az évben megnyitjuk budapesti irodánkat is, hogy központi helyen, fővárosi képviselettel is ügyfeleink rendelkezésére állhassunk.
CoreComm SI létszám: 8


2005
Szolgáltatásaink közé új üzletágként bekerül a klímaberendezések forgalmazása, telepítése és szervizelése.
CoreComm SI létszám: 11


2008
A Socomec szünetmentes tápegységei mellett a #VISA hivatalos partnereként aggregátorok forgalmazását is erősítjük, így szünetmentes/tartalékenergia (UPS) üzletágunk palettája még szélesebbé válik. 
CoreComm SI létszám: 14


2009
A Socomec teljes portfóliója bekerül a CoreComm SI szolgáltatásai közé, s cégünk fő tevékenységi köre - a szünetmentes energiaellátás - kiegészül a kisfeszültségű eszközök (kapcsolók, mérőműszerek) forgalmazásával.
CoreComm SI létszám: 15


2012
Megkezdődik a vas-és acélkereskeredelem.
CoreComm SI létszám: 25
 

2015
Veszprémi és budapesti telephelyünk is költözködik. Veszprémi főhadiszállásunk a Piramis utcában rendezkedik be, fővárosi irodánk pedig a Vágás utcában folytatja működését - utóbbi 2015 júniusa óta jelenleg is ott érhető el.
CoreComm SI létszám: 28


2016
Elindul a napelemgyártás, veszprémi üzemünkben saját márkás CoreComm SI széria napelemek készülnek.
CoreComm SI létszám: 30


2018
Gyártásba indul a tetőcserép méretű cella gyártás, s ezzel együtt a külföldi értékesítése is.
Az egyedi technológiával készülő, tetőcserépbe integrált napelemes egységek többek között Németországban és a Skandináv államokban kerülnek eladásra.
CoreComm SI létszám: 41


2021
Az idei év szintén fontos mérföldkő a vállalat életében: veszprémi egységeink összeköltöztek! :) 
Immáron 4000 m² dolgozunk együtt, főhadiszállásunk a Piramis utcából a Napelemgyár felújított épületébe költözött, így a CoreComm SI csapata, összes üzletága egy helyre került a Bakonyművek területén. 
CoreComm SI létszám: 81


Most felkészülünk a következő húszra, és 2041-ben ismét jövünk majd egy hasonló beszámolóval! :)
 

Szechenyi 2020 - Befektetés a jövőbe

KOSÁR

FIZETENDŐ

Rendelés értéke

0 Ft