Hírek

Hírek, újdonságok a technológia világából, nem utolsó sorban CoreComm SI mindennapjaiból...

"Szakmailag és emberileg is kiemelkedően jó társaságba csöppentem!"

2022. 08. 21.

Látta már valaki esti fényekben pompázni a legutóbbi férfi kézi Eb-nek is otthont adó MVM Dome-t? Vagy a Puskás Stadiont?
Esetleg megvan még a fotó az 1MVA teljesítményű, hatalmas tartalékenergia-ellátó rendszerről, melyet a MAVIR központban adtunk át a közelmútlban?


Korábban büszkén mutattuk meg ezen referenciáinkat, és most legalább annyira büszkén szeretnénk bemutatni a csapatot is, amelynek -is- köszönhetően ilyen szuper projekteket valósíthatunk meg. :) 

Ezúttal budapesti szervizes kollégáink gondolatait olvashatják - fogadják őket szeretettel!

Németh Gábor - szerviz vezető
Ha van olyan, hogy a Szállító, akkor én vagyok a Szerelő.
25 éve foglalkozom a szünetmentes energiaellátással. A megszerzett tapasztalati tőkém segít a mindennapi munkámban, a megrendelők, a felhasználók igen magas szintű kiszolgálásában. Jártam én is Boszniába, láttam megszületni és felnőni a céget - ez tényleg egy sikertörténet.
A CoreComm SI a kezdetektől fogva hozzásegít az évenkénti gyártói tanfolyamokhoz, így szakmai téren folyamatos fejlődésre van lehetőségem.
A mindennapokhoz a hátteret a boldog, nyugodt családi életem biztosítja. Büszke vagyok a hosszú, szép házasságomra és két egyetemista fiamra.

Hegyi István – UPS szerviz
A cégnél eddig eltöltött 3 évem alatt számos olyan esemény, élmény, emberi kapcsolat és helyszínek tömkelege fogadott, melyek igencsak változatossá tudják tenni az ember szakmai rálátását. Nagy szerencsém, hogy az iskolai tanulmányaimat követően (Kandó) olyan helyen dolgozhattam, ahol az elsajátított alapokat gyakorlati úton is megismerhettem. Pályám kezdetén kereskedelmi vonalon az összes, villamossághoz tartozó létrát kijártam más cégeknél, a raktárostól egészen ügyvezető pozícióig. A megfelelő anyagismeret elsajátítását követően döntöttem a kivitelezési, szervizes pálya mellett, ahol a gyakorlati feladatok következtek a tervezéstől egészen a végtermék legyártásáig, erősáramú és automatizálási területen egyaránt.

A sors végül mégiscsak a Corecomm SI csapatához irányított, ahol a teljesítmény elektronika minden variációjával dolgozhatunk. Szakmailag és emberileg is egy kiemelkedően jó társaságba csöppentem, összetartunk, kegyelmet nem ismerve teljesítünk minden elénk kitűzött feladatot :) 


Berka Gábor - szerviztechnikus
2018 szeptemberében nyertem felvételt a céghez, feladatom dízel generátorok üzembe helyezése és szervizelése. Más régióból és más szerkezetű munkáltatótól érkezve, nagy kihívásnak kellett megfelelnem a cégnél. Úgy gondolom, hogy ezt sikerült abszolválni, mind a CoreComm SI, mind pedig saját magam felé. 
Magánéletemben két felnőtt gyermeknek és egy két éves unokának örülhetek nap mint nap. Igaz kicsit távol élnek tőlem, de azt szoktam mondani, hogy „Magyarországon” nincs távolság. Ez a kijelentés talán a munkánkból adódik, hiszen a pesti kis csapattal járjuk az országot hétfőtől, péntekig.

Munkatársak közvetlenek és segítőkészek, úgyszólván ott segítjük egymást ahol tudjuk. Egy nagyon családias munkahelyen dolgozom, ahol nincs lehetetlen, max. tehetetlen.

Arnold Péter - szerviztechnikus
2010 ben csatlakoztam a szünetmentes energiaellátás csapatához szerviztechnikusként. Feladatom a szünetmentes energiaellátási rendszerekkel kapcsolatos karbantartási, telepítési, szervizfeladatok ellátása. Örülök, hogy egy stabil, fejlődő cég jó hangulatú szervizcsapatának tagja lehetek.
Szeretem a munka által adott változatosságot: különböző helyszínek, más-más feladatok az ország bármely pontján.

Turányi Gábor - gépész technikus
Feladataim a Diesel-motoros aggregátorok karbantartási-, javítási- és üzembe helyezési-, valamint ezek kapcsolódó feladatainak elvégzése.
2011-ben ismerkedtem meg a CoreComm SI szerviz csapatával, akkoriban még külsősként. Az évek során sok közös projekt, munka adódott, melyeket sikeresen meg is oldottunk, s végül 2021-ben főállásában csatlakoztam a céghez. A csapat kiváló, hisz mindenki odafigyel és segíti egymást - “ Mindent is “ megoldunk!

Soha nincs két egyforma munka, minden napunk változatos mind a berendezéseket, mind pedig a helyszíneket tekintve, amit nagyon szeretek ebben a munkában.
Boldog családapa vagyok, tündéri kislányom mindig kíváncsian érdeklődik az elvégzett munkák után.
2008 óta foglalkozom Diesel motorok javításával. Sok motor hibával találkoztam már, így tudom, hogy amelyik motor forog, annak működnie kell! :)
 

Széll Tibor - Okleveles erősáramú szerviztechnikus
2005-től 2006 nyaráig alkalmanként végeztem munkát a szünetmentes tápegységek üzembe helyezésével kapcsolatban.
2006 nyarától vagyok állandó alkalmazásban a CoreComm SI-nél erősáramú szerviztechnikusként, ahol a szünetmentes berendezések (UPS) üzembe helyezésével, javításával és karbantartásával foglalkozom. Az érdekes és változatos munka eddigi fő részét a Budapesten felújítandó és épülő metró vonalakhoz telepített UPS-ek kivitelezése és üzembe állítása tette ki. Kezdve az M2 vonal felújításával, az M4 vonal építésével és nem utolsó sorban az M3-as vonal északi, déli és a középső részének felújításával. Ezeket a nagy felelősségű munkákat szívesen végeztem, lehetőség szerint jó kapcsolatokat kialakítva a kivitelezővel és az üzemeltetővel.
Néhány hónappal a nyugdíjba vonulásom előtt az egyre jobban növekvő, két szép unokám (5 és fél, 1 éves) ad örömet a mindennapokban.
Az elmúlt 16 év szép (és kevésbé szép) emlékeivel együtt szívesen és jó érzéssel emlékszem az egész csapatra, az összejövetelekre.
 
Enyedi Attila - szervizmérnök
2015 októbere óta dolgozom a cégnél, UPS és aggregátor szervizes pozícióban.
Az egész valahol ott kezdődött, amikor kiskoromban egy elromlott discman-t szedtem szét és valamilyen úton-módon sikerült életet lehelni belé. Miután összeraktam, újra működőképes volt és évekig tudtam még használni. Maga a tény, ahogy láttam az eredményét annak amit csináltam, hogy használható maradt egy számomra fontos eszköz,  sikerélmény volt. Ez volt az a pillanat, mikor az elektronikai eszközök érdekelni kezdtek. Szerencsére a munkám ezt az élményt újra és újra visszaadja. 

Mindamellett, hogy a berendezések fejlődnek és újabbnál újabb fejlesztéseket kell megismerni, a helyszíneken mindig más beállítások, programozások szükségese, ezzelk mindennapos kihívást nyújtva. Újra és újra sikerélménnyel tölt el, amikor azt látom, hogy minden úgy működik, ahogy azt szeretnénk.
Örülök, hogy tagja lehetek egy olyan csapatnak, családnak, ahol mindenki-mindenkire számíthat, s emellett új barátokra is találtam bennük.

 

 

 

Szechenyi 2020 - Befektetés a jövőbe

KOSÁR

FIZETENDŐ

Rendelés értéke

0 Ft